Jordi Nin

2024 Exposició col·lectiva, ARA PAU, Antic Hospital de Pelegrins, Corbera de Llobregat.

2024 Exposició de PELL MUTANT, Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, Terrassa.

2024 Exposició col·lectiva, ARA PAU, Biblioteca de Can Llaurador, Teià.

2023 Col·lectiva d’Art, Ateneu Centre Cultural – Fundació Iluro, Mataró

2023 Exposició de PELL MUTANT al Goethe-Institut Barcelona

2023 Exposició de PELL MUTANT a la Delegació del Vallès Occidental del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona

2022 Exposició de PELL MUTANT a la sala d’exposicions del COL·LEGI D’APARELLADORS DE MATARÓ, organitzada per l’ASSOCIACIÓ SANT LLUC PER L’ART.

2022 Participació en l’exposició col·lectiva, Corea-Premià, Cartografies de Pau, al Museu de l’Estampació de Premià de Mar, amb l’obra fotogràfica «On comença la pau?».

2021 Obra seleccionada de la col·lecció PELL MUTANT a la 7a Edició del Festival Internacional d’Art “Peace Again” celebrat a la ciutat de Geoje (Corea del Sud). Un festival d’Arts visuals i Plàstiques amb el suport de l’ICAF, Federació Internacional d’Art i Cultura-Regió Àsia Pacífic i organitzat pels museus Haegeumgang Theme Museum i el Yeosug Museum de Geoje. Al festival, van participar 287 artistes de 68 països seleccionats per un prestigiós jurat internacional d’entre un miler d’aspirants.

2019/2020 PELL MUTANT, projecte fotogràfic d’arqueologia urbana del present. Projecte iniciat a Barcelona i que continuarà a les principals capitals europees.

2018 Passeig per Alcalá, creació d’un passeig literari i cultural per la ciutat. Instal·lació artística permanent. Alcalá de Henares.

2017 Rèquiem, curtmetratge. Esment d’honor en el Festival de Curtmetratges La Destil·leria, Calafell.

2016 Director i productor del documental Carlos Barral, el temps de les paraules, dedicat a l’escriptor, poeta i editor Carlos Barral. Pel·lícula realitzada en coproducció amb RTVE Ràdio Televisió Espanyola i TVC Televisió de Catalunya.

2015 Videoclip Drizzle de la pianista i compositora Ayako Fujiki

2012/22 Il·luminacions arquitectòniques en els edificis de l’Ajuntament de Barcelona, Sitges, Sant Cugat, Capella dels Dolors de Mataró, etc.

2013 Còrdova la llum de les Cultures, creació d’espectacles d’aigua, llum i so en l’Alcázar de Còrdova, Espanya.

2013 Curtmetratge Felip Pedrell, the Firts Wagnerian. Pel·lícula realitzada per a inaugurar el Festival de Música Felip Pedrell 2013 al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

2012 Museïtzació del refugi antiaeri de la Guerra Civil Espanyola en la rambla de Gavà, Barcelona.

2011 Eivissa Medieval, mapping a les muralles medievals de l’illa d’Eivissa.

2009 La Verge de Mèxic, mapping en l’antiga Basílica de Santa María de Guadalupe. Mèxic DF.

2008 Dia de Morts, mapping de 1.200 m² de projeccions arquitectòniques en el Zócalo de la ciutat de Mèxic DF, patrocinat pel govern de la ciutat.

2005 Cervantes en un laberint de llum. Homenatge internacional a Cervantes l’any del Quixot a Alcalá de Henares. Creació de 36 instal·lacions audiovisuals en diferents escenaris urbans de la ciutat d’Alcalá de Henares durant els 12 mesos de l’any 2005. www.cervantes2005.com

2004 Siegfried Wagner, l’últim romàntic. Documental musical del fill de Richard Wagner.
Presentacions:
La Balmesiana, Barcelona
The Wagner Society of New York, NYC EEUU

2003 No blood for oil, NYC 15/02/2003, exposició fotogràfica conjuntament amb Kristina Nordlöf de la manifestació a New York City contra la invasió a l’Iraq. Sèrie fotogràfica apadrinada per Amnistia Internacional.
Exposicions:
2003 Galeria DAAZ, El Born Barcelona
2003 Centre Cívic l’Estació, El Vendrell
2003 Centre Cultural Via Fora! Vilafranca del Penedès

2002 Exposició fotogràfica L’ètica del caçador. Reportatge sobre la dubtosa ètica en el negoci de la caça en Sud-àfrica. Publicada en la revista Photo France, obra seleccionada en el concurs internacional de l’any 2003.